Во нашето производство големо внимание посветуваме на изборот на висококвалитетни репроматеријали  со кои работиме,  и пратење на најсовремената технологија за производство на електрични грејачи и соработка со светски познати брендови во оваа дејност.  

                                                   IMAG0268 1 IMAG0270


На секој грејач имаме 100% завршна контрола, и пред да излезе на пазарот на секој грејач со најсофистицирана  опрема се вршат мерења на: Отпорноста, Отпорноста на Изолацијата, Цврстината на Изолацијата, и Одводната струја, што директно резултира со безбеден и долг век на траење на нашите производи.
Целокупното наше производство е сертифицирано со систем за управување со квалитет по ISO 9001:2008, од страна на сертификациското тело ТTUV - Avstria.
Во согласност со сите барања на стандардот IEC 60335-1, сите наши производи  се испитани  и здобиени со CE ознаката.

                                                                       sertifikat1 sertifikat2

Електрогрејачи Мис - Х

Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141 | +389 (0) 70 920 756  |

grejaci@yahoo.com

JoomShaper