Добредојдовте

Ние сме компанија за производство на електрични грејачи и грејни тела во Кочани, Р. Македонија.

На пазарот постоиме повеќе од 25 години и низ долгогодишното искуство ги поставивме основните принципи на кои се темели нашето производство: квалитет и конкурентност.

Адреса
Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија
Телефон / Факс
++ 389(0) 33 270 141
++389(70) 920 756
Генерален директор:
Г-дин. Виктор Гицов

 

Contact Form

Send an Email. All fields with an asterisk (*) are required.

Електрогрејачи Мис - Х

Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141 | +389 (0) 70 920 756  |

grejaci@yahoo.com

JoomShaper